(In UK language beneath)

Vores campingvogn som vi købte i 1997, ja den ejer vi stadig. Den er i fin stand, vi benytter den mindst én gang om året: i sommerferien i 3 ugers cruise gennem DK, DE, CH, IT og FR. Tænk sig: campingvognen har stået udenfor i disse 13 år og umiddelbart er den omtrent som ny. Nu har vi besluttet os for at den skal opstaldes under tag/indenfor i de næste år. Og det sker i dag den 1. april 2010 hvor Svoger Lars hjælper med at få den skubbet ind i den gamle lade som ligger på en gård på Gammel Viborgvej. Præserveringen af vognen sker ganske enkelt ved at man ophænger en pose affugtnings “grus” ovenover håndvasken i køkkenet, hvorved fugten, i form af små dråber vand, drypper ned i håndvasken og derefter løber ud af afløbet. Det er simpelt og det er billigt og det virker! Vi glæder os lidt til at flytte campingvognen: det minder dejligt om sommeferie og afslapning; så det er dejligt.

——————————————————————————————————————-

In UK Language:

Our caravan which we bought in 1997 we still own and we still love it. It is in fine condition; we use it at least once a year: in the summer in a 3-week cruise through DK, DE, CH, IT, FR. Think about it: the caravan have been stored outside in all these 13 years and it is still presented almost like new. Now we have decided to store it under roof/keep it under cover/inside for the next years to come. And it happens today: 1 April 2010 when brother in law Lars helps to get it pushed into the old barn located on a farm on Gammel Viborgvej. Preservation of the caravan is quite simple: We hung a bag of dehumidification “gravel” above the sink in the kitchen, whereby moisture in the form of small droplets of water dripping into the sink and then flow into the drain. It’s simple and it’s cheap and it works! We are looking foreward to move the caravan inside the barn: the lovely memories of summer vacation and relaxation comes back to us. So it’s nice to look foreward to.