Vi har fået vand i køkkenet. Nok ikke så usædvanligt med vand i et køkken. Blot er problemet at vandet kommer ind gennem taget og løber på bagsiden af dampspærret ned til væggen og derefter ender det på gulvet. Dette har stået på i nogle måneder og det startede på et tidspunkt hvor jeg var ude at rejse. CH ringede og beklagede sig. Siden har jeg ikke gjort noget ved det men i dag har det regnet kraftigt hele dagen og nu kommer der rigtig meget og i en lind strøm. I starten kom der ikke meget men siden (i følge CH) er det så blevet værre og værre. Så da regnen pludseligt hørte op og solen kom frem her kl 1932 ja så var der ingen vej udenom. Jeg lånte Jørgen og Jyttes stige og lagde den op på taget og kravlede op. Det viste sig at være en klat “skidt”: blade/jord som havde sat sig i en lille 6 cm bred skot rende som ligger ned langs vores 45 grader tagvinduer ind til køkkenet. “Skidtet” havde blokeret skotrenden sådan at vandet blev “rerouted” ind under tagstenene og ned på undertaget. Og undertag er altså ikke vandtæt hvis vandet “står på” i længere tid. Nu har jeg renset skotrenden og har testst med vand fra vandslangen i 1 time. Ingen vand i køkkenet. Hurra. Så er problemet bare: Hvordan undgår jeg at en lille klat “skidt” igen forårsager samme? Det må jeg tænke lidt over……